Ads Top

Openbank lanceert brokerage service voor beleggers

Openbank, de grootste digitale bank van Europa en onderdeel van de Santander Group, breidt haar dienstverlening aan klanten uit met een brokerage service. Klanten kunnen handelen in ongeveer 4000 individuele aandelen in 25 markten en 800 op de beurs verhandelde fondsen (ETF's).

Klanten vinden nu alles onder één digitaal dak en kunnen hun portefeuille naar eigen wens inrichten op een uitgebreid en eenvoudig te gebruiken platform. Voor klanten zijn de eerste drie kooptransacties op het beleggingsplatform gratis (tot een maximum van EUR 30).

Voor klanten die liever willen beleggen op basis van de expertise van de beleggingsspecialisten van Openbank, geadviseerd door BlackRock en Santander Asset Management, biedt Openbank haar Robo-Advisor aan. Met een minimale investering van 500 euro past de Robo-Advisor haar beleggingsstrategieën regelmatig aan de marktbewegingen aan, zonder dat de klant daar iets voor hoeft te doen. De focus van de beleggingen van de Robo-Advisor ligt op duurzame fondsen.

De beleggingsrekening bij Openbank is gratis. De transactiekosten voor transacties op de Nederlandse markt onder 75.000 euro bedragen 0,20 procent, met een minimum van 10 euro en voor transacties boven 75.000 euro dalen de kosten tot 0,15 procent. Op buitenlandse markten zijn deze kosten 0,20 procent met een minimum van 30 euro. De bewaarkosten voor aandelen en ETF's op Nederlandse en buitenlandse markten zijn 0,16 procent (min. EUR 12).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.