Ads Top

ING Mobiel Bankieren App voor Apple Watch live, ABN volgt

ABN AMRO introduceert vandaag een nieuwe app voor Apple Watch; de ‘Alert & Check’ app. Daarmee kunnen klanten gratis pushalerts ontvangen op door hen gekozen momenten, bijvoorbeeld wanneer het salaris binnenkomt of bij het bereiken van een minimaal saldo.

Daarnaast is het mogelijk om het saldo en de laatste vijf bij- en afschrijvingen te checken zonder in te loggen. Klanten kunnen kiezen uit zes unieke designs voor de weergave van het verloop van hun rekening(en). De app is beschikbaar voor iPhone (vanaf iOS 8.2), kan gekoppeld worden aan een Apple Watch maar is ook zonder Apple Watch te gebruiken.

Na de introductie van de Mobiel Bankieren App voor Android in mei dit jaar is de app vanaf vandaag ook beschikbaar voor Apple Watch. Met één blik op het horloge kunnen klanten hun saldo inzien zonder dat ze hiervoor hun mobiele telefoon uit hun broekzak hoeven te halen. Met deze app maakt ING bankieren nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

Vorig jaar introduceerde ING als eerste bank in Europa Inge, stembediening in de Mobiel Bankieren App en sinds maart dit jaar kunnen klanten gebruik maken van vingerafdrukherkenning. Eind mei 2015 is de Mobiel Bankieren App voor smartwatch geïntroduceerd voor Android en sinds vanmorgen is de app ook te downloaden voor iOS.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.