Ads Top

DEGIRO opent beurs

DEGIRO, een online broker en beleggingsplatform, wil in 2014 de markt in diverse beleggingsproducten openbreken. Gijs Nagel, Directeur Retail bij DEGIRO, opent om deze reden vandaag de beurs, door de gong te luiden op beursplein 5. Het openen van de Amsterdamse beurs valt samen met de lancering van de hefboomcampagne bij DEGIRO, gericht op ervaren en actieve beleggers. Zij kunnen vanaf nu een half jaar lang tegen Euro 0,- transactiekosten bij DEGIRO beleggen in hefboomproducten van ABN AMRO, ING, RBS, Citi en Commerzbank.
DEGIRO is dankzij de efficiënte IT-organisatie gemiddeld zo’n 80 procent goedkoper dan andere brokers, zo zegt het bedrijf. Op het gebied van hefboomproducten zoals Turbo’s, Sprinters en Speeders wordt extra efficiëntie gecreëerd, door op IT-gebied samen te werken met de uitgevende instellingen.
Aanvankelijk richtte DEGIRO zich met de dienstverlening op de professionele markt. De lage tarieven en snelle infrastructuur zorgden voor groei. Inmiddels werken er 45 mensen bij de groep en wordt er jaarlijks via het platform voor bijna tien miljard euro aan transacties verricht, op 100 beurzen wereldwijd. Dit succes wil DEGIRO voor particuliere beleggers op de markt herhalen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.