Ads Top

Jan van Nieuwenhuizen treedt toe tot raad van bestuur Rabobank

Jan van Nieuwenhuizen (1961) treedt toe tot de raad van bestuur van Rabobank Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de wholesale klanten in Nederland en het buitenland. Jan van Nieuwenhuizen treedt in functie zodra de benodigde goedkeuringen door de toezichthoudende instanties zijn verkregen.
Van Nieuwenhuizen studeerde bedrijfseconomie en is een zeer ervaren bankier. Hij werkte in de afgelopen 28 jaar bij meerdere internationaal opererende banken in binnen- en buitenland. Jan van Nieuwenhuizen studeerde in 1986 af aan de Université de Fribourg (Zwitserland) en startte zijn loopbaan bij JP Morgan in Amsterdam. Tussen 1992 en 2002 werkte hij vanuit Londen en Frankfurt als managing director bij Morgan Stanley. Van 1999 tot 2002 was hij lid van de raad van bestuur van Morgan Stanley AG in Frankfurt. In 2002 trad Jan van Nieuwenhuizen in dienst van NIBC. Van 2004 tot 2009 was hij lid van de Raad van Bestuur. Sinds 2008 was hij vice-voorzitter van NIBC.
Jan van Nieuwenhuizen werkt sinds 2009 bij Rabobank in Utrecht. Als directeur Wholesale is hij verantwoordelijk voor Trade and Commodity Finance, Corporate Finance en Private Equity. Hij zal dit blijven doen tot er een opvolger is benoemd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.