Ads Top

ABN AMRO vernieuwt Mobiel Bankieren app

De Mobiel Bankieren app van ABN AMRO is vernieuwd en verder verbeterd. Zo is de Mobiel Bankieren app klaar voor IBAN. Het adresboek is omgezet naar IBAN en iOS en Android gebruikers kunnen voortaan gebruik maken van een IBAN acceptgiroscanner. Hierdoor hoeft de klant gegevens niet meer handmatig in te voeren. Het blijft voorlopig mogelijk om betalingen zonder IBAN te doen, dan wordt het rekeningnummer omgezet.
Nieuw is tevens de mogelijkheid om een betaling later te verzenden in Internet Bankieren. Handig als de klant geen e.dentifier bij de hand heeft en deze toch nodig heeft voor een betaling. De betaling wordt dan automatisch bewaard en blijft 30 dagen beschikbaar in Internet Bankieren. Geagendeerde betalingen, periodieke overboekingen én geplande incasso’s kan men vanaf nu ook eenvoudig inzien via de app, zodat klanten meer controle kunnen houden over hun bankzaken .
Tot slot is het nog gemakkelijker geworden om een persoonlijk bericht of afbeelding te sturen aan de ontvanger van een betaling en kan er eenvoudig een bedrag in euro’s worden overgeboekt naar het buitenland (SEPA-gebied).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.