Ads Top

Social trading-platform eToro richt zich op Nederlandse markt

Het grootste social trading platform ter wereld, eToro, richt zich voortaan ook actief op Nederland. De investeringsgemeenscjap die momenteel meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers telt in ruim 200 landen, maakt zich op om via zijn platform ook de Nederlandse particuliere belegger een sociaal,  transparant en betrouwbaar alternatief te bieden voor traditionele beleggingswijzen.
eToro is in 2007 in Tel-Aviv opgericht door de broers Yoni en Ronen Assia en David Ring. Sindsdien heeft de netwerk-community een spectaculaire groei doorgemaakt; in zes jaar tijd is het platform de grens van 3 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd gepasseerd en zijn er meer dan 100 miljoen investeringen gedaan. Het platform groeit iedere maand nog met dubbele cijfers.
Een belangrijk verschil met andere beleggingsinitiatieven is dan ook dat onze gebruikers de portfolio's en strategieën van elkaar kunnen kopiëren, en daarmee ook die van de 'traders' in het netwerk die over langere tijd goede resultaten geboekt hebben. De Nederlandse ‘top traders’ zijn te vinden via www.etoro.nl. Een ander groot verschil met de andere beleggingssites is het feit dat de instapsom laag is. Voor slechts 50 dollar kan de nieuwe trader aan de slag.
Het hart van de investerings-community wordt gevormd door OpenBook, het social trading-gedeelte van het eToro-platform. Op OpenBook kunnen alle handelaars de beleggingsactiviteiten van de andere leden van het platform inzien en volgen. OpenBook is gekoppeld aan WebTrader,

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.