Ads Top

ING Private Banking opent haar deuren in Amsterdamse Beethovenstraat

Deze week heropende de ING haar kantoor aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Op dit advieskantoor zijn adviseurs van ING Private Banking permanent aanwezig. Vermogende particulieren wordt hiermee hoogwaardig vermogensadvies geboden op loopafstand. In de loop van 2014 zullen nog acht andere van deze kantoren worden geopend, verspreid over het hele land.
Vorig jaar opende ING Private Banking haar eerste kantoor in Wassenaar. Twee dagen na de Amsterdamse Beethovenstraat is Bloemendaal aan de beurt. Eind 2014 zullen er tien Private Banking ‘hotspots’ zijn geopend, verdeeld over heel Nederland. Arnout Bloys van Treslong, Directeur Marketing ING Private Banking: “We zien dat juist die lokale verankering een meerwaarde heeft. Daarom zorgen we ook voor private bankers met een band in de gemeenschap. Bernard Janssen, de banker in de Beethovenstraat, fietste hier als kind al langs op weg naar school. Kennis van de mensen in de buurt, weten wat er speelt, dat is waarmee wij het verschil maken als bank.” 
Iedereen kan bij het heropende kantoor terecht, voor de dagelijkse bankzaken bijvoorbeeld of voor zakelijk advies. En wanneer zakelijk en particulier met elkaar vermengd zijn, zitten klanten helemaal goed. Bloys van Treslong: “Binnen ING Private Banking is onze dienstverlening voor ondernemers de afgelopen tijd verder verbeterd. Door intensieve samenwerking met onze collega’s van de zakelijke tak van de bank kunnen we onze ondernemende klanten zakelijk en privé uitstekend bijstaan. Zo merken we dat we tegenwoordig echt worden herkend als de bank voor familiebedrijven.”
“ING Private Banking groeit en we doen er hiermee nog een schepje bovenop,” aldus Bloys van Treslong. Naast het opzetten van lokale kantoren met vaste teams van adviseurs, zet ING Private Banking ook op andere terreinen flinke stappen. Zo is de ‘Kies-uw-banker’-tool – waarbij mensen zélf hun adviseur kiezen – nog steeds uniek voor de Nederlandse markt. Bloys van Treslong: “Een persoonlijke klik is belangrijk. Dat onze klanten zelf hun private banker kunnen kiezen, wordt zeer gewaardeerd en komt de samenwerking ten goede.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.