Ads Top

Nederlandse doorbraak op Indiase geldtel-markt

De Indiase tak van Koninklijke Kusters Engineering heeft de aanbesteding van de State Bank of India gewonnen voor de levering van geldtel- en sorteermachines ter waarde van 25 miljoen euro. Kusters is 's werelds grootste leverancier van installaties voor het vernietigen van bankbiljetten en munten. Door deze opdracht is het bedrijf in India in één klap marktleider geworden in de automatiseringsbranche voor commerciële banken.
Ook op het gebied van geldtransport is Kusters doorgedrongen tot de top 5 van grootste bedrijven in India. Via dochter Logicash is Kusters twee jaar actief in het Aziatische land. Inmiddels beschikt het over 500 voertuigen voor geld- en waardetransport en bedient het 7000 ATM's, net zoveel geldautomaten als in heel Nederland.
Wereldwijd maken 70 centrale banken gebruik van de techniek van Kusters Engineering, onderdeel van Syntech International, om geld te vernietigen. Onder meer de FED, de Centrale Bank van Rusland en de People's Bank of China.
Kusters Engineering heeft eigen kantoren in India, China, Rusland, Kenia en de VS. Ook de Reserve Bank of India is al jaren een van de belangrijkste klanten. Kusters is al twintig jaar actief in het land en besloot enkele jaren terug om zich op nieuwe markten te richten: geldtel- en sorteermachines voor commerciële banken en geld- waardetransport.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.