Ads Top

Eerste depositoveiling spaarrekeningen van start

Als eerst partij in Nederland organiseert de Consumentenbond een veiling voor deposito spaarrekeningen. Met het Renteaanbod wil de Consumentenbond namens vele spaarders een hogere rente, dan de actuele stand, over hun spaargeld realiseren. De inschrijving loopt tot 17 februari. Leden en niet-leden van de Consumentenbond kunnen meedoen en aan de vrijblijvende inschrijving zijn geen kosten verbonden.
Bart Combée, directeur Consumentenbond: "Interesse in sparen is onverminderd hoog. Maar de rentestand is laag en daarover onderhandelen is voor de modale spaarder niet mogelijk. Dat is de reden voor dit Renteaanbod. Een collectief waarbij we door de kracht van vele spaarders te bundelen een hogere rente op spaardeposito's bij banken realiseren." De Consumentenbond organiseert deze veiling samen met DepositoDeal. Beide partijen hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Consumenten kunnen zich tot 17 februari op Renteaanbod vrijblijvend inschrijven door zelf een keuze te maken voor een looptijd van 1, 3 of 5 jaar vast. Leden en niet-leden van de Consumentenbond kunnen meedoen met een bedrag van minimaal €2500 en maximaal €250.000.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.