Ads Top

Openbank lanceert nieuw deposito: 2,76% per jaar en boetevrij opnemen

Openbank, de digitale bank van de Santander Group, lanceert voor het eerst in Nederland termijndeposito's voor nieuwe en bestaande klanten. Het nieuwe Open Spaardeposito dat vanaf vandaag beschikbaar is, heeft een looptijd van één jaar en biedt een rendement van 2,76 procent. Daarmee is het een van de aantrekkelijkste deposito's die op de nationale markt worden aangeboden.

Een ander voordeel van het deposito is de mogelijkheid van vervroegde opname. Klanten kunnen de inleg opnemen vóór de vervaldatum van 12 maanden zonder voorwaarden of kosten. Hierbij wordt bovendien een jaarlijks rendement van 0,20 procent uitbetaald over de periode waarin het saldo is aangehouden. Normaal gesproken is vroegtijdige opzegging van een spaardeposito alleen mogelijk bij invaliditeit, werkloosheid, echtscheiding, aankoop van een huis, enzovoort, maar bij dit deposito is vervroegde opname te allen tijde mogelijk, zonder voorwaarden en zonder boete.

Het Open Spaardeposito is uitsluitend voor nieuw kapitaal dat het totaalsaldo verhoogt ten opzichte van 28 februari 2022, met een minimale inleg van 1 euro en zonder maximum.

Naast dit nieuwe aanbod heeft Openbank een Welkom Spaarrekening voor nieuwe klanten met een rendement van 2,00 procent gedurende de eerste zes maanden voor bedragen tot 100.000 euro.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.