Ads Top

bunq verdubbelt deposito's

bunq beheert meer dan twee miljard euro aan gebruikerstegoeden. Dit maakte de Europese challenger tijdens bunq Update 22 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De aankondiging valt samen met de lancering van nieuwe mogelijkheden in de bunq app.

bunq was de eerste bank die gebruikers de mogelijkheid gaf hun betaalkaarten per land in- en uit te schakelen. Nu voegt de neobank een extra functie toe om haar gebruikers nog beter te beschermen. Dankzij een nieuwe functie kunnen gebruikers hun betaalkaarten automatisch inschakelen voor elk land waar ze zich bevinden en automatisch uitschakelen voor andere landen. Dit op basis van hun vastgestelde locatie.

Op reis met vrienden zonder na te denken over wie waarvoor heeft betaald: bunq gebruikers kunnen elk van de 16 beschikbare valuta in de bunq app gebruiken om na een etentje of vakantie de balans op te maken. De bunq app houdt voortaan precies bij wie wat heeft voorgeschoten en wie nog geld schuldig is, ongeacht de valuta van de uitgaven.

Met bunq Update 22 krijgen gebruikers verder de vrijheid om hun uitgaven geheel naar eigen inzicht te categoriseren. In aanvulling op standaard beschikbare categorieën zoals ‘Vakanties’ of ‘Entertainment’ kunnen gebruikers nu zelf categorieën creëren, zodat ze aan het eind van elke maand financiële inzichten krijgen die volledig op hun leefstijl zijn toegespitst.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.