Ads Top

Tulpenfonds komt met de AOV tot Pensioen

Tulpenfonds komt met de AOV tot Pensioen. Dit nieuwe vangnet is een combinatie van crowdsurance en een dekking uit de AOV tot Pensioen. Door deze combinatie te maken kan Tulpenfonds tegen een lage premie  een vangnet bieden tot aan pensioen- of eindleeftijd met een korte eigenrisicoperiode van zes weken.

Is de zzp’er langer dan twee jaar arbeidsongeschikt, dan wordt de dekking overgenomen vanuit de verzekering. Doordat de verzekering pas na twee jaar ingaat en dit wordt opvangen met de crowdsurance, blijven de kosten voor de premie laag.

Crowdsurance is een collectief van zelfstandigen, die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Dit noemen we een schenkkring. Op basis van solidariteit vormt het fonds dus één groot vangnet. In tegenstelling tot een plaatselijke schenkkring blijf de zzp’er hier anoniem. Zelfstandigen zorgen met elkaar voor elkaar! De eerste twee jaar van je AOV tot pensioen wordt hiermee gedekt. Ben je langer dan twee jaar arbeidsongeschikt, dan wordt je dekking overgenomen vanuit de verzekering tot aan pensioen- of eindleeftijd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.