Ads Top

Met ABN AMRO Lease naar duurzame bouw & logistiek

Bedrijven uit de bouw en logistiek staan voor een grote opgave om hun materieel te verduurzamen. Met financiering tegen gunstige voorwaarden helpt ABN AMRO Lease ondernemingen om hun uitstoot omlaag te brengen. Bij buitenruimtespecialist Van Doorn uit Geldermalsen rijden er inmiddels al twintig elektrische bussen en veegmachines rond.

Acht op de tien bedrijven in Nederland namen in 2022 maatregelen duurzamer te worden. Maar in weinig sectoren wordt de urgentie om te verduurzamen meer gevoeld dan in de bouw en logistiek. Bedrijven uit deze sectoren krijgen steeds meer te maken met wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Bouwbedrijven worden geraakt door de stikstofcrisis, transportbedrijven worden geconfronteerd met lage-emissiezones of zelfs emissievrije zones in steeds meer steden.

Door tegen gunstige voorwaarden emissievrije bedrijfsmiddelen te financieren, is ABN AMRO Lease een ‘partner in verduurzaming’, aldus Roel Winters, Directeur Lease Nederland. ABN AMRO Lease helpt bedrijven van alle groottes met lease-oplossingen. De meeste klanten zijn afkomstig uit de bouw, transport/logistiek, food en manufacturing. Stuk voor stuk sectoren die vaart moeten maken met verduurzaming om toekomstbestendig te blijven in een snel veranderende wereld.

ABN AMRO Lease heeft daarvoor gunstige voorwaarden. Zo kan 100 procent van het bedrijfsmiddel worden gefinancierd, worden gunstige rentes gerekend en wordt de looptijd gekoppeld aan de economische levensduur (in plaats van de gebruikelijke vijf of zes jaar). Voor bedrijven betekent dit lagere maandlasten waardoor er meer geld overblijft voor verdere verduurzaming of andere investeringen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.