Ads Top

ING lanceert Meer op maat: persoonlijke tips op basis van inkomsten en uitgaven

ING lanceert ‘Meer op maat’, een nieuwe functie die klanten door middel van persoonlijke tips helpt om meer controle te krijgen over hun geldzaken.

Meer op maat analyseert saldo- en transactiedata op de betaalrekening en vertaalt dit in persoonlijke tips zoals bijvoorbeeld een melding wanneer er een dubbele afschrijving heeft plaatsgevonden, of tips om roodstand weg te werken.

ING lanceert Meer op maat in fases, te beginnen met een uitrol onder 10.000 klanten. Voor gebruik van Meer op maat geven klanten vooraf expliciet hun toestemming. Ze kunnen deze te allen tijde intrekken. Klanten die geen gebruik willen maken van Meer op Maat hoeven niets te doen. De functionaliteit staat standaard altijd uit.
 
Met Meer op maat krijgen klanten van ING tips om te besparen, maar bijvoorbeeld ook een signaal bij een dubbele afschrijving of een herinnering voor het tijdig aanvragen van de zorgtoeslag. Daarnaast worden ook relevante diensten aangeboden. Als het systeem bijvoorbeeld een salarisverhoging detecteert, dan wijst Meer op maat op de mogelijkheid om extra te sparen of te beleggen. Meer op maat geeft geen financieel advies. De klanten kiezen zelf altijd of zij de tip willen opvolgen. ING blijft Meer op maat verbeteren en relevanter maken.

Alle tips en suggesties van Meer op maat worden automatisch in de app klaargezet, op basis van analyse van saldo- en transactiegegevens. Voor gebruik van Meer op maat vraagt ING klanten expliciet vooraf toestemming (opt-in). Ze kunnen deze toestemming op ieder gewenst moment eenvoudig intrekken via de app en Mijn ING.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.