Ads Top

Bitget lanceert als eerste CEX Copy Trading in de spotmarkt

De marktleidende beurs in crypto-derivaten Bitget kondigt aan de eerste beurs te zijn die copy trading in de spotmarkt lanceert.

Bitget was in 2020 al de eerste handelsbeurs die copy trading voor derivaten aanbood en heeft nu het succesvolle One-Click Copy Trade, geoptimaliseerd om in 2023 een vergelijkbare gebruiksvriendelijke oplossing voor spot traders te leveren.

Copy trading biedt een goed startpunt voor beginners om hun portfolio te vergelijken met een meer ervaren belegger en hun kans op winst  te vergroten. Daarnaast biedt het gebruikers meer transparantie en flexibiliteit omdat de functie gedetailleerde informatie openbaar maakt over de ROI van de handelaar, buy & sell time (aankoop- en verkooptijd) en prijs, portfolio en gegevens over de P&L (profit & loss), samen met gepersonaliseerde opties voor maximale investering, stop loss en take profit.

Gebruikers kunnen op platform profielen van beleggers bekijken en hun favoriet kiezen om te volgen, gebaseerd op hun P&L, ranking en portfolio zoals vastgelegd in het systeem. One-Click Copy Trade is een win-win oplossing omdat handelingen van volgers automatisch worden gekopieerd en een winstdelingspercentage alleen in rekening wordt gebracht wanneer er winst uit de trades voortvloeit. Succesvolle en ervaren traders kunnen hiermee ook een extra, passief inkomen genereren waarmee ze hun rendement verder verhogen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.