Ads Top

ABN AMRO en Social Enterprise NL verlengen samenwerking

ABN AMRO en Social Enterprise NL, het platform voor sociaal ondernemen in Nederland, hebben hun samenwerking verlengd met twee jaar.

Social Enterprise NL is een stichting zonder winstoogmerk die sociaal ondernemers verbindt en versterkt en iedereen inspireert bij te dragen aan een economie die circulair, inclusief en armoedevrij is. ABN AMRO is een van de founding partners van Social Enterprise NL dat inmiddels tien jaar bestaat.

De markt voor sociale ondernemingen is nog relatief jong, maar heeft enorme groeipotentie. Wereldwijd is er immers steeds meer behoefte aan duurzamere economische oplossingen. Impactinvesteerders zien mogelijkheden om deze potentie verder te benutten en hebben een sterke voorkeur voor bedrijven in de groeifase.

Niet alle sociale ondernemingen hebben deze fase al bereikt. Hier ligt voor banken een rol. ABN AMRO ondersteunt sociale ondernemingen in het behalen van hun maatschappelijke ambities door ze niet alleen financieel te steunen, maar ook inhoudelijk door middel van het delen van kennis en het openstellen van haar netwerk van investeerders.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.