Ads Top

Chris Buijink neemt afscheid als voorzitter NVB

Vanmiddag vond het feestelijke afscheid plaats van Chris Buijink als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Dit gebeurde tijdens een online event onder leiding van journaliste Diana Matroos met vele gasten, vanuit de A’Dam Toren.

Buijink was acht jaar lang voorzitter van de NVB, na een lange loopbaan bij het ministerie van Economische Zaken (op het laatst als Secretaris-Generaal). Bijgaande video bevat een compilatie van een aantal hoogtepunten tijdens zijn voorzitterschap.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.