Ads Top

Amsterdamse fintech Dyme haalt €2 miljoen op

De Amsterdamse fintech startup Dyme – bekend van Dragons’ Den - haalt 2 miljoen euro op van Peak en andere investeerders, waaronder de voormalig CEO van ING Retail Banking en de oprichter van Indeed.com. 

Dyme investeert dit nieuwe kapitaal in productontwikkeling en gebruikt het geld om te groeien van 300.000 naar 1 miljoen gebruikers.

Jaarlijks verliest de gemiddelde Nederlander ongeveer 800 euro door vergeten abonnementen, dubbele verzekeringen en te dure contracten. Het algoritme van Dyme analyseert een bankrekening en neemt financiële ‘moetjes’ over. Acties die iedereen eigenlijk zou willen ondernemen, maar waar veel mensen de moed of tijd niet voor opbrengen.

Met Dyme stappen klanten eenvoudig over van energieleverancier, onderhandelen ze opnieuw over hun telecomcontract en zeggen ze de sportschool op waar ze al maanden niet meer kwamen. Dyme fungeert als een persoonlijke financiële assistent, leest de kleine lettertjes en onderhandelt namens klanten om hen hoofdpijn en geld te besparen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.