Ads Top

Tikkie viert 5e verjaardag met twee mijlpalen: 7 miljoen gebruikers en 10 miljard euro aan betaalde Tikkies


Vandaag is het 5 jaar geleden dat het eerste Tikkie verstuurd werd. De vijfde verjaardag valt samen met twee mijlpalen. De Tikkie app heeft deze maand het aantal van 7 miljoen gebruikers bereikt. Ook is deze maand het totaalbedrag van 10 miljard euro bereikt dat sinds de start via Tikkie is verrekend.

Binnen een jaar tijd, in 2017, waren er één miljoen gebruikers. In 2018 waren dit er al drie miljoen en deze maand is de grens van 7 miljoen gebruikers gepasseerd. De app blijft razend populair. Deze maand laat zelfs de grootste piek ooit zien: gemiddeld meer dan 370.000 betaalde Tikkies per dag.

Tikkie startte als betaalapp voor consumenten, maar is sinds september 2018 ook beschikbaar voor de zakelijke markt. Ook zakelijk moeten veel ondernemers vaak lang op betalingen wachten. Met Tikkie worden rekening veel sneller betaald. Inmiddels zijn er 14.000 zakelijke gebruikers geregistreerd. Zakelijke Tikkies worden door allerlei soorten bedrijven gebruikt: van de bakker op de hoek tot aan goede doelen en grote multinationals. 

In juni 2020 werd Tikkie Terug geïntroduceerd: een cashback functionaliteit waarmee gebruikers via de app gemakkelijk hun geld terug kunnen krijgen bij aankoop van een product.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.