Ads Top

BUX haalt ABN topman en Catawiki topvrouw aan boord

 


De snelst groeiende mobiele broker van Europa, BUX, heeft twee aanwinsten voor het leiderschapsteam binnengehaald om de internationale uitbreiding verder te versnellen.

In navolging op de recent aangekondigde financieringsronde van 67 miljoen euro, kondigt het bedrijf vandaag de komst van Mark Lamers RC (39) en Erin Stewart (41) aan.

Lamers, voormalig Managing Director Financial Institutions Group Advisory bij ABN, zal de rol van CFO* op zich nemen en Stewart, voorheen Vice President of People bij Catawiki wordt de nieuwe Head of People & Culture.

Egbert Pronk, CFO sinds de oprichting van BUX, zal het stokje overdragen aan Lamers en zelf de rol van Chief Risk Officer (CRO) op zich nemen. Lamers brengt meer dan 14 jaar ervaring in de financiële sector met zich mee, waarvan ruim 12 jaar bij ABN Amro. Lamers zijn eerdere ervaring betrok zich met het tot stand brengen en uitvoeren van corporate finance-transacties voor financiële instellingen, waaronder beursintroducties en fusies en overnames, in heel Europa.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.