Ads Top

New10 voor kleinzakelijke kredieten


ABN AMRO wil zakelijke klanten met een kredietbehoefte tot 1 miljoen euro voortaan bedienen met New10 kredieten. New10 is een volledige dochter van ABN AMRO met een volledig digitaal ondersteund aanvraag- en wijzigingsproces. Het ABN AMRO OndernemersKrediet (OK) wordt niet meer aangeboden aan klanten en zal de komende tijd stap voor stap worden uitgefaseerd.

Eind november 2020 presenteerde ABN AMRO haar aangescherpte strategie. Een belangrijk element in die strategie is dat klantprocessen zoveel mogelijk digitaal worden ondersteund. Op belangrijke momenten of daar waar de klant dat wil, biedt men persoonlijk contact en advies. New10 past met haar bedieningsproces, dat volledig digitaal is ondersteund met persoonlijk contact indien gewenst, precies in die koers.

Het OndernemersKrediet wordt niet meer aangeboden. Bestaande klanten met dit krediet krijgen de optie aangeboden om een zakelijk krediet af te sluiten bij New10. Als de klant dat niet wil, of als de overgang naar New10 niet mogelijk is, dan kan de klant boetevrij zijn OK opzeggen en aflossen, of ervoor kiezen zijn OK aan te houden en die in een periode van maximaal 5 jaar af te bouwen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.