Ads Top

Marathonuitzending ‘Dag van de Financiële Vrijheid’ op New Business Radio


New Business Radio komt op dinsdag 1 juni met een aangepaste programmering. Vanaf 16.00 uur ‘s middags staat de programmering, in een vier uur durende marathonuitzending, geheel in het teken van ‘De Dag van de Financiële Vrijheid’.

In deze marathonuitzending wordt alles besproken over hoe je als ondernemer slim om kan gaan met geld. Hoe richt je je leven in voor optimale vrijheid? Hoe laat je geld voor je werken? En hoe kun je geld bij elkaar brengen om je dromen te verwezenlijken?

Presentator Roelof Meijer gaat vier uur lang in gesprek met verschillende studiogasten en experts. Zo zijn onder meer Cees van Lotringen (Hoofdredacteur Fondsnieuws), Edwin Adams (CEO Geld voor Elkaar) en Coenraad de Vries (One Planet Crowd) te gast in de uitzending.

De speciale marathonuitzending van ‘De Dag van de Financiële Vrijheid’ is dinsdag 1 juni van 16:00 uur tot 20:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.