Ads Top

Nieuw leenplatform koppelt Nederlandse middelgrote bedrijven aan institutionele beleggers

ABN AMRO en Bishopsfield Capital Partners introduceren digitaal leenplatform Aymz. 

Het platform richt zich in eerste instantie op bedrijven in de vastgoedsector met een kredietbehoefte tussen de 5 en 30 miljoen euro. In de volgende fase staat uitbreiding naar andere sectoren gepland.

Het bedrijf kan samen met zijn relatiemanager bij ABN AMRO zijn profiel en kredietbehoefte op het platform invoeren. Institutionele beleggers kunnen dit bekijken en aangeven tegen welke rente en voorwaarden zij willen financieren. ABN AMRO neemt naast de belegger altijd een gedeelte van de financiering voor zijn rekening.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.