Ads Top

Visa neemt Tink over


Vijf jaar na zijn eerste investering in de fintech Tink verzilvert ABN AMRO zijn participatie. Visa neemt de mobiele app over die financiële data van verscheidene banken bij elkaar brengt.

Het open banking-platform heeft API-verbindingen met 3400 banken en financiële instellingen bereikt op die manier miljoenen bankklanten in Europa, meldt Emerce. Een gebruiker kan bijvoorbeeld saldo's van verschillende bankrekeningen bij elkaar brengen in een overzicht bij Tink, maar ook betalingen agenderen van daaruit.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.