Ads Top

Peaks breidt uit naar Spanje en Frankrijk

Na het succes in Nederland en Duitsland, breidt de Nederlandse fintech start-up Peaks verder uit naar Spanje en later dit jaar naar Frankrijk. Hiermee wordt Peaks de eerste app die het beleggen van je wisselgeld in vier Europese landen aanbiedt.

Met Peaks kun je makkelijk regelmatig kleine bedragen opzij zetten, zoals je wisselgeld, en deze beleggen in een wereldwijd gespreide portefeuille van duurzame indexfondsen.

In 2019 was Peaks de eerste financiële dienstverlener die in Nederland een PSD2-vergunning kreeg toegekend. Daarmee kunnen consumenten en bedrijven, derden toegang geven tot de transactie-informatie van hun betaalrekening. Dat maakt nieuwe innovatieve financiële diensten zoals Peaks mogelijk. Door het harmoniseren van deze wetgeving in heel Europa kan Peaks zo snel uitbreiden en het beleggen met je wisselgeld in meerdere landen aanbieden.

De Peaks app kan gratis worden gedownload via de Nederlandse, Duitse en nu ook de Spaanse App Store en Google Play Store. De Franse versie van de app komt in het vierde kwartaal beschikbaar. De Peaks app is inmiddels meer dan 500.000 keer gedownload.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.