Ads Top

Fintech-bedrijf Factris sluit financieringsovereenkomst met vermogensbeheerder Nationale Nederlanden Investment

Fintech-bedrijf Factris heeft een financieringsovereenkomst gesloten ter waarde van 50 miljoen euro met vermogensbeheerder Nationale Nederlanden Investment Partners (NN IP). 

Factris gaat het kapitaal inzetten om financiering te bieden aan midden- en kleinbedrijven (MKB) middels het aankopen van hun verkoopfacturen. 

Hierdoor krijgen die bedrijven sneller betaald, waardoor zij hun liquiditeitspositie kunnen verbeteren. Aangezien factoring een van de snelste vormen van financiering is voor MKB-bedrijven, wordt het een steeds waardevollere tool voor ondernemers in het MKB om aan hun werkkapitaalbehoefte te voldoen. 

Dit is nog belangrijker geworden door de Covid-19-pandemie, die de cash-positie van veel ondernemingen negatief heeft beïnvloed. De veiliggestelde nieuwe kredietfaciliteit heeft het voordeel van een volwaardige kredietverzekering. 

Deze verbetering stelt NN IP in staat om aan zijn verantwoord beleggen strategie te voldoen door het ondersteunen van de reële Europese economie, terwijl het tegelijk een investeringsmogelijkheid met verlaagd risico biedt aan zijn klanten. Door NN IP’s verantwoord beleggen criteria te combineren met de polissen van Factris, verzekert de transactie bovendien dat er meer financiering gaat naar duurzamere MKB-bedrijven en –sectoren.

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 |

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.