Ads Top

Met Prospery 'flexibel, onafhankelijk en digitaal vermogen managen'

Particulieren in Duitsland kunnen vanaf vandaag gebruik maken van Prospery, een nieuw digitaal platform dat overzicht geeft over het volledige en toekomstige vermogen, beleggingen actief beheert en persoonlijke coaching op afstand tegen een vast tarief biedt. Prospery, een initiatief van ABN AMRO, is hiermee de eerste in Europa.

Dirk-Jan Schuiten, CEO van Prospery: 'Veel nieuwe fintechproducten bieden alleen maar volledig digitaal vermogensbeheer. Omdat we uit onderzoek weten dat klanten het prettig vinden om ook met een expert te kunnen sparren, bieden we een digitaal platform in combinatie met persoonlijke coaching maar wel op afstand via chat of video-call'.

Prospery bestaat uit Prospery View, Prospery Coach en Prospery Invest. Prospery View geeft klanten online inzicht in hun totale vermogen, ook als rekeningen bij andere banken lopen. Klanten kunnen ervoor kiezen bankrekeningen te koppelen waardoor gegevens automatisch worden ge-upload en ververst. Ook geeft Prospery View de klant een inzicht in de ontwikkeling van het toekomstige vermogen op basis van beproefde prognosemodellen. Prospery View is gratis. Met Prospery Invest hebben klanten de mogelijkheid hun beleggingen actief en volledig geautomatiseerd te laten beheren, afgestemd op het individuele risicoprofiel. Tot slot kan de klant met Prospery Coach gebruik maken van persoonlijke coaching door ervaren en gecertificeerde financiële deskundigen waar en wanneer de klant dat wil op afstand via chat of video-call. Prospery Invest en Prospery Coach zijn tegen een vast tarief te gebruiken (samen EUR 239,-p/m) onafhankelijk van de omvang van het belegd vermogen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.