Ads Top

Studenten in 2016 goedkoper af met zorgverzekering

Sum.nl heeft onderzoek gedaan naar de goedkoopste zorgverzekeringen van 2016. De speciale zorgverzekering voor studenten 'Studenten Goed Verzekerd' is met het basis premie en aanvullend pakket het goedkoopst. Studenten zijn met dit collectief goedkoper uit. De landelijke studentenvertegenwoordigers ISO en LSVB hebben ook dit jaar weer een collectief bedongen bij Zilveren Kruis Achmea. Dit collectief is speciaal voor studenten met daarbij de beste prijs en dekking. ISO hoopt in 2016 een toename van het aantal verzekerde bij Studentengoedverzekerd.nl.

Door de collectiviteitskorting die Studenten Goed Verzekerd biedt, kunnen studenten voordelig een goede zorgverzekering afsluiten. Studenten kunnen tot 2017 met zekerheid gebruik maken van de aanvullende verzekering. In 2014 is door ISO en LSVB de afspraak met Zilveren Kruis Achmea gemaakt om de aanvullende verzekering voor drie jaar vast te zetten. Met deze aanvullende verzekering is Studenten Goed Verzekerd een van de goedkoopste zorgverzekeringen voor studenten.

Met de aanvullende verzekering van Studenten Goed Verzekerd zijn studenten extra verzekerd als ze een leeftijd hebben van 18 tot en met 29 jaar. Een student krijgt 9 behandelingen vergoed voor fysio- en oefentherapie en de anticonceptie wordt voor volledig vergoed bij gecontracteerde apotheken. Met de aanvullende verzekering bij Studenten Goed Verzekerd wordt naast spoedeisende zorg in het buitenland, ook niet-spoedeisende zorg vergoed tegen de kostprijs.

Dit jaar heeft Studenten Goed Verzekerd de 80.000e student mogen verwelkomen die een zorgverzekering heeft afgesloten. Met Studenten Goed Verzekerd zorgen ISO en LSVb ervoor dat studenten als individu gebruik kunnen maken van de collectiviteitskorting. Linde de Nie, voorzitter van ISO: "Ik hoop dat ook dit jaar weer een groot aantal studenten kiezen voor het studentenvoordeel van Studenten Goed Verzekerd."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.