Ads Top

Barbara Baarsma wordt directeur Kennisontwikkeling Rabobank

Barbara Baarsma start op 1 april 2016 bij de Rabobank als directeur Kennisontwikkeling. Zij wordt verantwoordelijk voor het verbeteren van de kennisontwikkeling van de Rabobank in het licht van de nieuwe strategie. Deze wordt op 9 december 2015 vastgesteld door de Centrale Kringvergadering. Barbara Baarsma gaat onderzoeken hoe het ruime kennisaanbod binnen de Rabobank nog beter kan worden ingezet om de klanten van de bank te ondersteunen. Barbara Baarsma neemt ook de lijnverantwoordelijkheid over van de afdeling Kennis en Economisch Onderzoek, die thans wordt geleid door Chief Economist Wim Boonstra.

Baarsma heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegepast economisch onderzoek en zat 10  jaar in de directie van SEO Economisch Onderzoek. Barbara Baarsma zal direct rapporteren aan bestuursvoorzitter Wiebe Draijer. Wim Boonstra doet een stap opzij, maar blijft wel aan Kennis en Economisch Onderzoek en de Rabobank verbonden. Hij zal vanaf 1 april 2016 rapporteren aan Barbara Baarsma.
 
Baarsma blijft hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, Kroonlid bij de SER en lid van de Monitoring Commissie Corporate Governance. Zij neemt afscheid als directeur van SEO Economisch Onderzoek. Als gevolg van haar nieuwe functie bij de Rabobank legt zij haar commissariaten bij Loyalis nv, Aon Groep Nederland bv en Stichting Espria en andere nevenfuncties neer.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.