Ads Top

Stellema en Arnold nieuwe commissarissen Eno zorgverzekeraar

De Ledenraad van Eno zorgverzekeraar heeft ingestemd met de benoeming als commissaris van Trienke Stellema en d Bernard Arnold. De Ondernemingsraad van Eno had daarvoor al een verklaring van geen bezwaar afgegeven. Per 1 februari maken Stellema en Arnold daarmee onderdeel uit van de Raad van Commissarissen van Eno.

Stellema is momenteel voorzitter van het Bestuur van het Fonds NutsOhra, een vermogensfonds voor kwetsbare groepen in de samenleving. Tot 2013 maakte zij deel uit van de Raad van Bestuur van het Kennemer Gasthuis. Daarvoor heeft zij verschillende directieposities vervuld binnen financiƫle dienstverlener ABN AMRO. Zij is verder voorzitter van de Raad van Commissarissen van Medisch Centrum Kinderwens, voorzitter van de Raad van Toezicht van Lidz (Lean in de zorg) en lid van de Raad van Commissarissen van Annatommie mc.

Arnold heeft ruime ervaring als (interim-)bestuurder en toezichthouder binnen de zorg en het openbaar bestuur. Op dit moment vervult de heer Arnold de positie van bestuurder a.i. bij Plantein. In vaste dienst was hij onder meer voorzitter Raad van Bestuur van Hilverzorg en Gemeentesecretaris bij de Gemeente Almere. Arnold begon zijn loopbaan na zijn studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen bij Unilever waar hij diverse managementfuncties vervulde.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.