Ads Top

ING Private Banking lanceert vernieuwde website

Deze week lanceert ING Private Banking haar vernieuwde website. Deze site sluit aan bij de vernieuwende positionering van de private bank: no-nonsense, eigentijds en deskundig. De verbeteringen zijn mede gerealiseerd dankzij feedback van klanten. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een persoonlijke touch en een betere toegankelijkheid van relevante informatie. De site is te vinden op www.ing.nl/privatebanking.
Prominent  onderdeel van deze site is de module waarmee toekomstige klanten hun eigen Private Banker kunnen kiezen. Daarnaast is alle informatie gemakkelijker voor handen via het navigatievenster aan de onderkant van de pagina . Hierin zijn zowel op thema als product de diverse voor de doelgroep relevante items te vinden. Daarnaast worden hier de meest actuele en relevante nieuwsitems continue ververst. Klanten krijgen zo een nog beter beeld van wat ING Private Banking voor hen kan betekenen.
De vernieuwde website staat symbool voor een private bank in beweging. Na een succesvol 2013, waarbij klantgroei en een hoge klanttevredenheid werden gerealiseerd, wordt hiermee een volgende stap gezet naar verdere verbetering van de dienstverlening in 2014.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.