Ads Top

ABN AMRO Clearing schrijft wedstrijd uit

Zes alternatieve beleggingsfondsen krijgen de kans om bij het tweede Amsterdam Investors Forum (AIF) hun fonds bij ruim 200 institutionele beleggers, ‘funds-of-funds’ en vermogende particulieren te komen aanprijzen. Het AIF wordt op 13 februari 2013 georganiseerd door ABN AMRO Clearing.
De wedstrijd is inmiddels uitgeschreven en staat open voor alle soorten alternatieve beleggingsfondsen, ongeacht omvang, locatie, beleggingsdoelstellingen of -stijl (actief of in oprichting). Geïnteresseerden kunnen uiterlijk 21 december 2012 een korte beschrijving van hun fonds (maximaal 150 woorden) insturen naar amsterdaminvestorforum@nl.abnamro.com. De geselecteerde fondsen krijgen tijdens het forum de gelegenheid om een pitch van drie minuten te houden. De aanwezigen stemmen vervolgens voor de eerste winnaar van ‘De AIF Factor’.
Het Amsterdam Investors Forum is vorig jaar voor het eerst op de kaart gezet als toonaangevende gebeurtenis op de kalender voor alternatieve beleggingen in Nederland. Ook dit jaar keert het AIF terug, in februari 2013. Ook de tweede editie wordt gehouden op het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan. Sprekers zijn onder andere prominente fondsmanagers, toezichthouders, advocaten en verwante professionals (de volledige lijst wordt in januari 2013 gepubliceerd).
ABN AMRO Clearing kent een lange geschiedenis van samenwerken met zowel beginnende als gevestigde alternatieve beleggingsinstrumenten. De bank zorgt voor geïntegreerde oplossingen voor de uitvoering, clearing, bewaarneming en financiering. Ook het Alternatives & Funds-team van ABN AMRO Private Banking werkt mee aan het forum.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.