Ads Top

Revolut lanceert Dagelijks Sparen in Nederland

Revolut, de financiële app met meer dan 40 miljoen klanten wereldwijd, lanceert Dagelijkse Spaarrekeningen voor de meer dan 700.000 klanten in Nederland.

Dagelijkse Spaarrekeningen zijn een nieuwe en betere manier voor klanten in Nederland om geld te sparen. Zo kunnen klanten dagelijks een concurrerende rente van tot 3,50% effectieve rente verdienen op hun deposito's, met een limiet van € 100.000. Bovendien kunnen ze snel en zonder gedoe een Dagelijkse Spaarrekening openen.

Dagelijks Sparen is een aanvulling op Flexibele Rekeningen, die Revolut eerder dit jaar in Nederland aankondigde, waarmee klanten hun geld kunnen beleggen in geldmarktfondsen om hun vermogen te laten groeien in EUR, USD en GBP.

De Dagelijkse Spaarrekening is de nieuwste functie van de financiële alles-in-één app, waarbij klanten vanaf de lancering toegang hebben tot rente op deposito's tegen de volgende variabele jaarlijkse bruto rente: 2,00% effectieve rente op Standard- en Plus-plannen, 2,50% op Premium, 3% op Metal en 3,50% op Ultra.

De nieuwe Dagelijkse Spaarrekening van Revolut geeft klanten de mogelijkheid om hun geld op hun spaarrekening te zetten zodra hun salaris op hun rekening staat. Zo ontvangen ze dagelijks rente op dat geld, in tegenstelling tot andere banken. Klanten die een hogere rente willen, kunnen hun bestaande plan snel en moeiteloos upgraden in de app van Standard naar een betaald plan.

Bovendien biedt Dagelijks Sparen klanten in Nederland de volledige controle. Ze hebben direct toegang tot hun geld terwijl ze concurrerende rente verdienen, en kunnen op elk moment geld toevoegen of opnemen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.