Ads Top

bunq introduceert een gratis doorlopende reisverzekering

 

bunq introduceert een gratis doorlopende reisverzekering met wereldwijde dekking. Hiermee treedt de challenger toe tot de verzekeringsmarkt.

Dankzij de nieuwe samenwerking met de van oorsprong Belgische verzekeraar Qover, zijn alle bunq-gebruikers met een Easy Bank Pro XL abonnement automatisch verzekerd tot een bedrag van één miljoen euro.

Anders dan bij de meeste reisverzekeringen vergoedt bunq ook standaard eventuele schade aan een huurauto en calamiteiten tijdens een zakenreis. Het indienen van claims gaat volledig digitaal vanuit de bunq-app.

Ook lanceert bunq een nieuwe versie van de generatieve AI-technologie Finn. De persoonlijke geld-assistent, die sinds december 2023 al ruim honderdduizend vragen beantwoordde, geeft nu nog betere financiële inzichten, antwoordt sneller, voert natuurlijke(re) gesprekken en beantwoordt achtereenvolgende vragen.

Vanaf vandaag kunnen gebruikers ook rekeningen van andere banken toevoegen aan de bunq-app, om zo hun volledige in- en uitgaven beter in de gaten te houden. bunq is daarmee de eerste Nederlandse bank die zijn platform openstelt voor bankrekeningen van buitenaf.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.