Ads Top

Pleo lanceert credit-service voor klanten in Nederland

Pleo, een fintechbedrijf voor uitgavenbeheer, heeft een credit-service op maat geïntroduceerd voor klanten in Nederland. Deze service biedt bedrijven de mogelijkheid om hun activiteiten voort te zetten in periodes van vertraagde cashflow en biedt financiële flexibiliteit om toekomstige bedrijfsgroei te stimuleren.

Met Pleo Overdraft kunnen klanten bij financiële krapte nog steeds verschillende bedrijfsuitgaven doen, waaronder online en in-store aankopen met betaalkaarten van Pleo-medewerkers voor gemaakte onkosten en/of reiskosten. De credit-service is rentevrij voor klanten,  zolang ze het uitstaande saldo op of voor de vervaldatum terugbetalen. Bedrijven kunnen ook hun eigen limieten en terugbetalingsvoorwaarden instellen.

De credit-service van Pleo stelt Nederlandse bedrijven in staat om naadloos om te gaan met afwijkingen in hun cashflow, zodat ze zelfs tijdens tijdelijk krappe cashflows hun betalingen kunnen nakomen. In de afgelopen zes maanden zag Pleo dat bij het gemiddelde bedrijf maar liefst 12% van de transacties mislukten door onvoldoende geld. De lancering van Pleo Overdraft in Nederland verlicht deze pijn en versterkt de positie van Pleo in de markt. Dit stimuleert verdere groei van het bedrijf, dat al een indrukwekkende periode achter de rug heeft.

Deze aankondiging volgt op Pleo’s ondertekening van een schuldfinancieringsfaciliteit van 40 miljoen euro van HSBC Innovation Banking, de gespecialiseerde financiële partner voor de innovatie-economie. Dankzij deze overeenkomst kan Pleo nog meer klanten hogere kredietlimieten bieden, grotere flexibiliteit in hun financiële opties en hun credit-service in meer markten lanceren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.