Ads Top

Nieuwe functionaliteit Peaks opent deuren naar doelbeleggen

Peaks, de app die het makkelijk maakt om vermogen op te bouwen, heeft doelbeleggen als nieuwe functionaliteit geïntroduceerd. Voorheen was deze geavanceerde tooling alleen beschikbaar voor vermogende klanten van Private Banks, Peaks heeft het nu toegankelijk gemaakt voor iedereen.

De nieuwe functionaliteit laat zien hoe gebruikers hun doelen kunnen bereiken met beleggen. Klanten krijgen daarmee meer grip op hun financiële toekomst, omdat ze op elk moment kunnen zien hoe ze op weg zijn naar het behalen van hun beleggingsdoelen.  

Uit onderzoek blijkt dat ruim 1,6 miljoen van de Nederlandse huishoudens belegt. Een groot deel van deze beleggers zijn starters die beleggen met een persoonlijk doel dat zij willen behalen binnen een specifieke beleggingshorizon. Denk aan het kopen van een huis, een sabbatical, of eerder stoppen met werken. Maar voor veel consumenten is het moeilijk om te bepalen wanneer ze dit doel kunnen bereiken en of dit doel realistisch is. Daarom komt Peaks met de uitbreiding van de bestaande verwachtingstool, genaamd 'Zie je potentie’.

De nieuwe functie van Peaks geeft aan de hand van inleg, tijdshorizon en gekozen portfolio inzicht of het gewenste beleggingsdoel haalbaar is. Daarbij laat het zien hoe verschillende marktomstandigheden hier van invloed op kunnen zijn. De nieuwe functionaliteit stelt klanten daarmee nog beter in staat om controle te krijgen op hun financiële toekomst.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.