Ads Top

Investering in groeiambities open banking platform EnableNow

De Bossche software-ontwikkelaar EnableNow ontvangt een vervolginvestering van 650.000 euro van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Met deze kapitaalinjectie wil EnableNow het platform door ontwikkelen en commercieel opschalen.

In een korte periode is het EnableNow gelukt om een prominente positie in te nemen in het Open Banking landschap. Na het verkrijgen van de Payment Service Directive2 (PSD2)-vergunning medio 2022 heeft EnableNow grote stappen gezet met haar focus op de Nederlandse markt, sterke connectie in het bankwezen, compliance as a service, hoge conversie en frictie loze klantreizen.

De toegevoegde waarde van EnableNow ligt in het slim en veilig delen van bankgegevens, waardoor bedrijven nieuwe diensten en producten kunnen ontwikkelen.  

Efficiëntie: Door toegang te krijgen tot betaalgegevens van rekeninghouders via de Payment Service Directive2 (PSD2)-vergunning, helpt EnableNow financiële dienstverleners hun processen te stroomlijnen en efficiënter te werken.

Betere service: Met behulp van AI en geavanceerde analyses kan EnableNow inzichten genereren uit betaalgegevens. Dit stelt bedrijven in staat om hun klanten beter te begrijpen en gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Compliance, fraude en risico: Naast betere service, kan EnableNow door de geavanceerde analyses bedrijven ondersteunen op het gebied van compliance, preventie van fraude en beheersen van risico’s.

Nieuwe businessmodellen: Door slimme toepassingen van bankgegevens kunnen bedrijven nieuwe manieren ontdekken om waarde te creëren. Dit kan variëren van het ontwikkelen van innovatieve financiële producten tot het optimaliseren van bestaande diensten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.