Ads Top

Handelsplatform Coinmerce opent de eerste cryptowinkel van Nederland

Coinmerce opent naar eigen zeggen de eerste cryptowinkel van Nederland. Coinmerce is een groot Europees cryptocurrency handelsplatform dat met deze winkel investeren in cryptovaluta toegankelijk, veilig en begrijpelijk te maken voor iedereen. 

In het zogeheten Crypto Information Center, gevestigd in Amstelveen, is het mogelijk om je met of zonder afspraak te laten informeren én om zelf crypto’s aan te kopen.

Negen procent van alle Nederlanders verwacht binnen nu en een jaar in Bitcoin te stappen. Bijna een miljoen Nederlanders (7%) bezit al Bitcoin of een andere cryptocurrency. Uit het onderzoek komt naar voren dat 45 procent van de Nederlanders gebrek aan kennis aangeeft als reden om niet te investeren in Bitcoin.

De cryptowinkel in het Amstelveense Stadshart is er voor cryptoleken, -kenners en alles ertussenin. Bij groot succes van het Crypto Information Center zal Coinmerce in de aankomende jaren meerdere cryptowinkels in Europa openen.

De Coinmerce-winkel is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur wanneer de coronamaatregelen weer zijn verdwenen. Op donderdag sluit de winkel om 21.00 uur. Vrijblijvend naar binnen lopen kan op adres Binnenhof 27 te Amstelveen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.