Ads Top

ABN AMRO verdubbelt aantal Financiële Zorgcoaches

Bankieren wordt steeds digitaler en daardoor voor velen steeds gemakkelijker en laagdrempeliger. Echter, er zijn ook kwetsbare groepen die hulp nodig hebben om mee te komen in het online betalingsverkeer.

ABN AMRO wil de financiële zelfredzaamheid van deze groepen vergroten, zodat ook zij zelfstandig financiële beslissingen kunnen blijven nemen. ABN AMRO verdubbelt daarom het aantal Financiële Zorgcoaches van dertig naar zestig.

Deze coaches geven hulp bij het digitaal regelen van hun dagelijkse bankzaken: van online bankieren en het overboeken van geld tot het aanvragen van een betaalpas, machtiging of hulp bij het regelen van verzekeringen.

De ruim zestig speciaal opgeleide en gecertificeerde Financiële Zorgcoaches staan klaar om mensen die dat nodig hebben thuis of op afstand de helpende hand te bieden. Zij bieden deze dienst gratis aan klanten die bijvoorbeeld minder digitaal vaardig zijn maar wél hun zaken goed geregeld willen hebben. Financiële Zorgcoaches ondersteunen ook bij Beeldbankieren en geven advies over de dagelijkse financiële zaken.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.