Ads Top

eToro voegt The Sandbox en Celo toe aan cryptoaanbod

eToro heeft twee nieuwe cryptoassets toegevoegd. Met de introductie van The Sandbox (SAND) en Celo (CELO), dat eind november werd toegevoegd, bestaat het aanbod van eToro nu uit 42 cryptoassets.
 
Celo (CELO) is een zogeheten DeFi platform dat het makkelijker maakt voor gebruikers van en beleggers in cryptoassets om transacties uit te voeren via hun mobiele telefoons. 

Het uitgangspunt van Celo is dat toegang tot financiële diensten beperkt wordt door de beschikbare technologie. Omdat mobiele telefoons alomvertegenwoordigd zijn over de hele wereld, kan die toegang verbeterd worden door tools en transacties beschikbaar te maken op mobile-first basis. Beleggers in het token kunnen stemmen over initiatieven zoals het CO2-neutraal maken van de Celo blockchain.
 
Sinds 2013 biedt eToro particuliere klanten toegang tot de cryptomarkten. eToro gebruikers kunnen op het investeringsplatform op eenvoudige wijze de onderliggende waarden van The Sandbox (SAND) en Celo (CELO) kopen, houden en verkopen met behulp van fiatcurrency.
 
Voorlopig zullen de twee nieuwe tokens niet beschikbaar zijn voor Amerikaanse gebruikers.
 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.