Ads Top

Belfius lanceert Belfius Equities Become


Begin september gingen duizenden Belgische jongeren weer naar school. Belfius koos bewust dat  moment om een gloednieuw Toekomstfonds1 voor te stellen. Het vormt een aanvulling op de  bestaande thematische beleggingsfondsen die zich richten op de grote uitdagingen van de  samenleving.

Dit nieuwe Toekomstfonds moet de investeerders aanspreken die belang hechten aan  ondernemingen die oplossingen aanreiken die bijdragen tot de ontwikkeling van kinderen – om de  volwassenen te vormen die na ons voor de wereld zullen zorgen, en voor de latere generaties.

Een Toekomstfonds stelt voor om te beleggen in ondernemingen en/of effecten die geselecteerd zijn  omdat ze bijzondere aandacht schenken aan een belangrijk maatschappelijk thema, omwille van hun toekomstperspectieven en de kwaliteit van hun bestuur, meer bepaald op het vlak van milieu en maatschappij.

Een Toekomstfonds geeft beleggers de kans om niet alleen te beleggen in zorgvuldig geselecteerde  ondernemingen, maar ook in een maatschappelijk thema dat hen na aan het hart ligt. Het is de  bedoeling om de aandeelhouders te laten profiteren van het groeipotentieel van aandelen van ondernemingen die oplossingen aanreiken voor dit thema, en om beter te presteren dan de referentie
index.

De voorbije twee jaar heeft Belfius verschillende Toekomstfondsen gelanceerd die gericht zijn op  belangrijke maatschappelijke uitdagingen. Het nieuwste is Belfius Equities Become, waarmee kan  worden geïnvesteerd in bedrijven die oplossingen bieden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.