Ads Top

ABN AMRO behoud vierde plek op de Management Scope Corporate Impact Index 2021


ABN AMRO heeft haar vierde plek behouden op de Management Scope Impact Index (MSCI) 2021. De bank verkeert daarmee opnieuw in de top van een gezelschap bedrijven en instelling die hoog gewaardeerd worden om hun positieve impact op het gebied van goed bestuur, de relatie met de buitenwereld, duurzaamheid, financiële gezondheid en goed werkgeverschap.

Energiedistributeur Alliander voert dit jaar de lijst aan met 85 van 100 punten, gevolgd door Koninklijke DSM (80 punten). ABN AMRO krijgt van Management Scope 75 punten, evenveel als nummer 3 van de lijst ASR en 2 punten meer dan Rabobank, dat de top 5 completeert.

De Management Scope Corporate Impact Index (MSCII) is een initiatief van Management Scope in samenwerking met het Impact Centre Erasmus van Erasmus Universiteit Rotterdam en wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. De index maakt de positieve impact van het bedrijfsleven in Nederland inzichtelijk door de 100 grootste bedrijven in Nederland te beoordelen op vijf pijlers: goed bestuur, de relatie met de buitenwereld, duurzaamheid, financiële gezondheid en goed werkgeverschap.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.