Ads Top

Kennis delen over financierbaarheid duurzame energieprojecten: bank en overheid werken samen

De nieuwe brochure ‘Samen werken aan een duurzaam energieproject. Wat moet u weten als u naar de bank stapt voor financiering?’ is bestemd voor particulieren en ondernemers die (aanvullende) financiering zoeken voor een duurzaam energieproject.

De brochure bevat tips en informatie. Het is een coproductie van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse Vereniging van Banken, in het kader van de Green Deal Expertisecentrum Financiering duurzame energie projecten’.

De Nederlandse bankensector wil een positieve bijdrage leveren aan de verduurzaming van de samenleving. Ook de overheid vindt duurzame energie(opwekking) van groot belang, en wil de verschillende samenwerkingsvormen en technieken stimuleren.

De bankensector en de overheid maakten afspraken om knelpunten in de financiering aan te pakken. De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en de rijksoverheid tekenden daartoe de Green Deal ‘Expertisecentrum Financiering duurzame energie projecten’. Het Expertisecentrum financiert niet, maar bundelt en deelt kennis over techniek en financiering, met als doel: meer duurzame energie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.