Ads Top

Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl groeit harder dan markt

Het grootste crowdfundingplatform van Nederland, Geldvoorelkaar.nl, is het eerste halfjaar van 2019 met 158 procent gegroeid ten opzichte van het eerste halfjaar van 2018.

Geldvoorelkaar.nl verwacht dat de groei van crowdfunding zal blijven aanhouden, vooral voor het midden- en kleinbedrijf. Daarbij is het essentieel productinnovatie te realiseren. De site heeft recent dan ook de nieuwe Duurzame Vastgoedlening geïntroduceerd en toegevoegd aan haar portfolio. Deze lening richt zich vooral op de verduurzaming van vastgoed en sluit aan bij het aantrekken van de vastgoedmarkt.

Geldvoorelkaar.nl speelde met deze vorig jaar geïntroduceerde leningvariant al bewust in op het recent gelanceerde Klimaatakkoord. Voor vastgoedprojecten die een energielabel A, A+ of A++ hebben bevat de lening zelfs een korting van 10 procent. Geldvoorelkaar.nl wil met deze leningvariant de verduurzaming en aankoop van energiezuinige panden in Nederland stimuleren. In 2018 besloeg vastgoedfinanciering bij Geldvoorelkaar.nl al 42 procent van alle financieringen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.