Ads Top

Nieuwe talkshow over persoonlijke geldzaken

New Business Radio start op dinsdag 7 mei a.s. met de nieuwe talkshow My Personal Finance. Het nieuwe programma is er speciaal voor ondernemers die meer grip willen krijgen op hun persoonlijke geldzaken.

In de talkshow My Personal Finance komen maandelijks verschillende onderwerpen aan bod, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. Met tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Roelof Meijer: “Ondernemers moeten veel regelen voor zichzelf. En ondernemers kunnen veel regelen voor zichzelf. In mijn nieuwe programma neem ik de ondernemer mee in de wereld van persoonlijke geldzaken en geef ik inzicht in hoe om te gaan met je geld. Of het nu om ondernemingsstructuur gaat of om pensioen, het gaat altijd over grip. Grip op je situatie krijg je door inzicht. En dat inzicht bied ik. De pay-off van mijn programma is niet voor niets ‘grip op je geld, grip op je leven”.

My Personal Finance is vanaf dinsdag 7 mei elke eerste van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Itunes en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.