Ads Top

Exact Online app voor Incassomachtigen

Exact Online gebruikers incasseren weten het. Het verwerken van papieren machtigingen is een nauwkeurig en tijdrovend proces. Het invoeren van een onjuiste IBAN en een onjuiste tenaamstelling leidt doorgaans tot storno’s en extra administratieve werkzaamheden. De papieren machtiging neemt gemiddeld 2 - 14 werkdagen in beslag. Voor een consumenten resp. zakelijke papieren machtiging. De handmatige verwerking van papieren machtigingen is en blijft een tijdrovend en kostbaar proces.

Met de komst van de nieuwe betaaldienst Incassomachtigen is het mogelijk om een machtiging volledig digitaal af te geven. Het verwerken en registreren van een incassomachtiging gaat via internet bankieren vergelijkbaar als met een iDeal-betaling. Het afgeven van een incassomachtiging neemt gemiddeld 15 tot 30 seconden in beslag.

Het overstappen van papieren naar digitale machtigingen is doorgaans een complex en duur proces. De oorzaak ligt vooral in de complexiteit van de implementatie van de software en integratie van de software in uw website, webshop of app met de systemen van banken. Overstappen naar digitaal machtigen kan ook worden uitbesteed aan servicebureaus die zorgen voor de koppeling met alle banken en kant-en-klaar oplossingen bieden in de vorm van online formulieren en/of APi’s.

Digitaal machtigen brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zoals het importeren en bijwerken van alle machtiginggegevens in uw boekhouding waarmee u ook uw facturen en incasso’s aanmaakt.

Met de introductie van de Exact Online app voor Incassomachtigen wordt ook deze laatste stap in het digitale machtigingsproces geautomatiseerd. Na afgifte van de incassomachtiging worden de gegevens automatisch geïmporteerd in Exact Online en de machtigingsgegevens van de debiteur bijgewerkt. Het gehele proces van afgeven en verwerken van digitale machtigingen wordt met de app volledig digitaal verwerkt in Exact Online.

Met de Exact Online App voor Incassomachtigen geven klanten sneller en makkelijker een machtiging af en is het gehele machtigingsproces volledig digitaal geworden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.