Ads Top

Factris lanceert financiële diensten in Letland

Factris gaat financieringsdiensten aanbieden in Letland, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit zal gaan via haar volle dochtermaatschappij, die gevestigd is in Riga.

De Letse markt is klaar voor alternatieve financieringsvormen en Factris heeft zichzelf in positie gebracht om die kans te pakken. Het momentum groeit, nu Factris een aantal klanten heeft verwelkomd die de voordelen inzien van werken met deze fintech onderneming. Traditionele banken leveren frustratie en problemen op voor MKB-bedrijven, doordat ze het hen moeilijk makeneen werkkapitaal faciliteit aan te vragen.

Kaspars Barons is benoemd tot Managing Director van de organisatie in Letland. Hij begon zijn carrière bij GE Money en stapte toen over naar de bekende Letse financiële instellingen Citadele Bank, Greencredit en Monify.

Factris heeft Chantal Molenaar benoemd tot Managing Director in Nederland en Paulius Jauga tot Managing Director in Litouwen. Zowel Molenaar als Jauga hebben bewezen van onschatbare waarde te zijn voor het succes van Factris, waarbij zij zowel leiderschap als uitvoerende capaciteiten hebben getoond.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.