Ads Top

Centraal Beheer partner van nlgroeit

Centraal Beheer is partner van nlgroeit. Beide partijen bundelen hun krachten om proactief bij te dragen aan het groeivermogen en de continuïteit van Nederlandse MKB-bedrijven. Dit doen ze door ondernemers te inspireren en bewust te maken van hun groeikansen.

Ralph van Dam, initiatiefnemer ondernemersprogramma bij Centraal Beheer: “Het platform nlgroeit past bij onze ambitie om ons meer te positioneren als brede zakelijke dienstverlener die proactief bijdraagt aan de groei en continuïteit van mkb-ondernemingen. Naast relevante kennissessies en events bieden we mkb-ondernemers het programma ‘Leidinggeven aan groei’ aan. De focus in dit programma ligt op de ondernemer zelf. Hij is namelijk doorslaggevend voor het succes van elk mkb-bedrijf. Met ondersteunende diensten staan we hem bij in zijn persoonlijke en zakelijke uitdagingen zodat hij daadwerkelijk zijn groeikansen benut.”

Ralph van Dam: “Met ons programma ‘Leidinggeven aan groei’ richten we ons op ondernemers in de ‘scale-up fase’ die open staan voor nieuwe inzichten en persoonlijke ontwikkeling. In juni starten we met een serie masterclasses waarin de groei en ontwikkeling van de ondernemer als persoon en van zijn onderneming centraal staan. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.