Ads Top

ABN AMRO Clearing start herbebossingsproject

ABN AMRO Clearing is gestart met een internationaal herbebossingsproject, samen met Land Life Company.

De lancering van het project werd gevierd tijdens een boomplantdag in Douglas Park in Chicago IL. Andrej Bolkovic, Chief Executive Officer van ABN AMRO Clearing Chicago LLC: “Land Life heeft een innovatief herbebossingsproject ontwikkeld dat onze betrokkenheid bij operationele duurzaamheid onderstreept. Tegelijk is het in lijn met de duurzame ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties rond klimaatactie (SDG 13), en versterkt het de betrokkenheid van medewerkers bij de waarden van onze organisatie. Het is een geweldige manier om mensen te verbinden met onze planeet en met onze gemeenschap.”

ABN AMRO Clearing steunt ook een project voor een nieuw bos in Castilla y León in Spanje om de biodiversiteit en natuurlijke ecosystemen in het gebied te herstellen. Land Life heeft daar al enkele honderdduizenden bomen geplant op aangetaste bodems. De twee bedrijven gaan in 2020 het project uitbreiden naar andere steden in de wereld.

De technologie van Land Life wordt in de hele herbebossingswaardeketen gebruikt om impact te versnellen en te vergroten. “ABN AMRO Clearing is een klimaatbewuste onderneming die vooruitdenkt. We kijken er dan ook naar uit om met hun teams over de hele wereld te werken”, zegt Rebekah Braswell, Chief Commercial Officer, Land Life Company.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.