Ads Top

ABN ‘Best Bank in the Netherlands’

ABN AMRO is bij de Euromoney Awards for Excellence 2018 in Londen op 11 juli 2018 als ‘Best Bank in the Netherlands’ uit de bus gekomen.

De prijs vormt een duidelijke erkenning van het lokale marktleiderschap van ABN AMRO. Dat deze award wederom aan ABN AMRO is uitgereikt, onderstreept de waardering voor de positie van de bank in Nederland.

Vincent Goedegebuure, hoofd Global Markets, Corporate & Institutional Banking heeft bij de ceremonie de prijs namens ABN AMRO in ontvangst genomen: “We zijn zeer blij dat we ook dit jaar weer door Euromoney zijn onderscheiden. Deze consistente erkenning van opinieleiders in de bankensector spreekt boekdelen over onze capaciteiten. Wij blijven er alles aan doen om deze vertrouwde positie te behouden en onze belofte waar te blijven maken.”

ABN AMRO was het afgelopen jaar succesvol in het verbeteren van de efficiëntie, terwijl ze een sterke lokale positie in investment banking heeft weten te behouden.” was het commentaar van Euromoney.

ABN AMRO wordt met deze prijs mede onderscheiden voor de digitale transformatie bij de bank. Zo zijn er het afgelopen jaar diverse initiatieven geïntroduceerd en ging het aantal gebruikers van de uitermate succesvolle betaalapp in juni van dit jaar door de grens van 3 miljoen heen.

In het kader van de Euromoney Annual Awards for Excellence worden al 27 jaar de beste banken van de wereld geëvalueerd en onderscheiden. De awards worden gezien als de meest prestigieuze prijzen in de financiële sector.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.